Carport og skur

Drømmer du om at parkere bilen i tørvejr, eller mangler du et skur til haveredskaberne, cyklerne eller noget helt tredje – så lad os hjælpe dig med en professionel løsning.

En flot carport, der er tilpasset husets visuelle udtryk, er ikke bare en komfortabel løsning i regnvejr – det er også et ekstra uderum, der øger boligens værdi og skaber bedre sammenhæng mellem ude og inde. Mulighederne er mange, og som tømrermester med mange års erfaring hjælper vi dig gerne med at finde frem til den helt rette løsning i form af både udtryk, materialer og pris.

Er det ikke en carport, du er på udkig efter, men derimod et udhus eller et skur, der kan give dig de ekstra kvadratmeter, du mangler i hverdagen, så hjælper vi også gerne her. Igen er det vigtigt, at stilen og materialerne stemmer overens med boligens arkitektur, så du opnår en helhed, der fungerer både praktisk og æstetisk.

Hos Strandgaard Tømrerfirma rådgiver vi gerne omkring konstruktion og materialevalg, og vi garanterer dig et professionelt resultat, hvor godt håndværk og høj finish er omdrejningspunktet for enhver opgave.

Tømrer – Carport og skur – København og Nordsjælland

Som tømrer med base i Ølstykke har vi hjulpet flere lokale kunder med at bygge både carport og skur, og det samme gør sig gældende i området omkring København og Nordsjælland – ja, faktisk dækker vi det meste af Sjælland.

Vælger du Strandgaard Tømrerfirma som din samarbejdspartner, når dine uderum skal realiseres, får du ikke bare garanti for veludført arbejde, du får også en række tætte samarbejdspartnere med i købet. Det betyder, at vi kan hjælpe dig, selvom du drømmer om en muret carport, rindende vand i haveskuret eller noget helt tredje – vi varetager entreprisen og udfører selv alt tømrerarbejdet.

Har du en specialopgave, der virker uoverkommelig, eller har du svært ved at definere, hvordan det endelige resultat skal se ud, så tøv ikke med at kontakte os. Vi går gerne i dialog og udarbejder et tilbud til dig.

Bliv ringet op

Pris: Hvad koster en carport eller et skur?

Du har med sikkerhed spurgt dig selv, hvad det koster at få en tømrer til at bygge din carport eller dit skur, og vi ville ønske, vi kunne give dig en pris nu og her.

Så enkelt er det desværre ikke. Alle opgaver er forskellige, og prisen varierer fra projekt til projekt alt efter størrelsen på bygningen, materialevalget og forskellige tilføjelser i form af vinduer, døre, vand etc.

 

Vil du kende prisen på dit projekt, er du velkommen til at kontakte os. Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til en løsning, der stemmer overens med dit budget.

Skal du have løst en opgave og ønsker et tilbud?

Søger du en tømrer, der kan foretage tømrerarbejde på nordsjælland, står vi hos Straandgaad Tømrerfirma klar til at finde en løsning som du vil få glæde af.

    Fulde navn

    Telefon nr.

    E-mail

    Kommentar