Døre og vinduer

Strandgaard Tømrerfirma udfører alle former for tømrerarbejde i forbindelse med montering, udskiftning og renovering af døre og vinduer – og vi garanterer et professionelt resultat.

Trænger dit hjem til at få skiftet vinduerne, står du i spidsen for en boligforening, hvor både døre og vinduer trænger til en nænsom istandsættelse eller er du i gang med en tilbygning, en omfattende renovering eller et nybyggeri, hvor du har brug for en professionel tømrer til at montere vinduer og døre – så kan Strandgaard Tømrerfirma hjælpe dig.

Vi udfører blandt andet:

 • Montering af vinduer og døre
 • Montering af skydedøre
 • Udskiftning af indvendige døre
 • Udskiftning af hoveddøre
 • Montering af tagvinduer og ovenlys

Kræver din opgave, at der tænkes ud af boksen, tilbyder vi skræddersyede løsninger, hvor vi hjælper dig med at få styr på mål og forhold, så du kan få fat i de vinduer og døre, der passer specifikt til din ejendom.

Tømrer – Døre og vinduer – København og Nordsjælland

Det er en omfattende opgave at montere vinduer og døre på egen hånd, og derfor er det ofte nødvendigt med professionel assistance. Strandgaard Tømrerfirma har mange års erfaring på området, og vi har en række tætte samarbejdspartnere, der kan hjælpe os, hvis vi løber ind i en udfordring, vi ikke selv kan løse.

Vores base er i Ølstykke, og her har vi hjulpet en lang række lokale kunder med at skifte og renovere både vinduer og døre, men vi udfører også tømrerarbejde i København og Nordsjælland. Vil du have et tilbud på dit projekt, skal du endelig kontakte os – det er gratis og ganske uforpligtende – og har du en specialopgave, der umiddelbart virker umulig at løse, giver vi det gerne et forsøg.

Bliv ringet op

Med håndværket i centrum

Uanset om det er dine vinduer, der skal skiftes, din hoveddør der skal renoveres eller din terrasse der skal slibes, så er det håndværket, der er i højsædet hos Strandgaard Tømrerfirma. Kundens ønsker kommer altid i første række, og derfor er kommunikation og en god dialog udgangspunktet for ethvert projekt – og vi går gerne de ekstra skridt for at levere et tilfredsstillende resultat.

Strandgaard Tømrerfirma monterer, udskifter og renoverer vinduer og døre for både private kunder, erhvervskunder, boligforeninger og kommunale institutioner, og vi udarbejder hellere end gerne et tilbud til dig sammen med en tidshorisont for udførelsen af projektet.

Skal du have løst en opgave og ønsker et tilbud?

Søger du en tømrer, der kan foretage tømrerarbejde på nordsjælland, står vi hos Straandgaad Tømrerfirma klar til at finde en løsning som du vil få glæde af.

  Fulde navn

  Telefon nr.

  E-mail

  Kommentar