Hegn

Havehegn, plankeværk, stakit eller støjhegn

Skal haven kranses ind af et hegn, vil du skærme for nysgerrige blikke eller generer støjen fra den nærliggende vej – så lad Strandgaard Tømrerfirma hjælpe dig med at bygge et hegn.

Opsætning af hegn er en af vores kernekompetencer, og vi hjælper dig, uanset hvilken form for hegn du har brug for. Det kan være et hegn, der holder hunden inde på grunden, et hegn i pileflet som skærmer for nysgerrige blikke på terrassen eller et støjhegn, der minimerer lyden fra de biler, der kører omkring dit hjem. Mulighederne er mange – valget er dit.

Er du usikker på, hvilket materiale dit hegn eller stakit skal være lavet af, kommer vi gerne med gode råd, og vi garanterer naturligvis en professionel opsætning, så hegnet står stabilt mange år frem i tiden.

Tømrer – Hegn – København og Nordsjælland

Opsætning af hegn er ikke så let, som det ser ud til, og hvis du vil slippe for besværet, kan du med fordel få en professionel tømrer til at hjælpe dig.

Hos Strandgaard Tømrerfirma leverer vi både materialerne og sætter hegnet op, og selvom vi har adresse i Ølstykke, dækker vi det meste af Sjælland  – dog har vi primært fokus på København og Nordsjælland.

Prisen på opsætning af hegn varierer fra opgave til opgave, men du er meget velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud. Vi sætter en ære i at tilbyde skarpe og konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, vi er kendt for at levere.

Opsætning af hegn omfatter både materialer, afsætning af stolper og boring af huller til plankeværket samt montering, samling og afsluttende finish.

Bliv ringet op

Ingen tømreropgave er for stor eller lille

Uanset om der er tale om et lille raftehegn til at indhegne køkkenhaven eller et stort støjhegn omkring hele virksomheden, er det en opgave, vi løser. Her er ingen projekter for små, og er opgaven større, end vi selv kan håndtere, har vi en række faste samarbejdspartnere, vi kan alliere os med.

Det betyder, at vi sætter hegn op i både private haver, hos erhvervskunder og for boligforeninger og kommunale institutioner. Vi udarbejder gerne et tilbud, så du ved, hvad det koster, og vi går gerne i dialog, hvis du endnu ikke har helt styr på, hvordan dit hegn skal se ud.

Skal du have løst en opgave og ønsker et tilbud?

Søger du en tømrer, der kan foretage tømrerarbejde på nordsjælland, står vi hos Straandgaad Tømrerfirma klar til at finde en løsning som du vil få glæde af.

    Fulde navn

    Telefon nr.

    E-mail

    Kommentar