Terrasse

En terrasse er ikke bare en flot afslutning på dit hus, det er også en mulighed for at udnytte havens muligheder og skabe plads til hyggelige stunder med familie og venner.

Drømmer du om en flot terrasse, der giver kant og personlighed til dit hjem, og som ikke mindst gør det muligt at nyde de lune sommeraftener, uden at stolene synker ned i plænen?

Hos Strandgaard Tømrerfirma giver vi drømmen luft under vingerne og bygger lige præcis den terrasse, du ønsker dig – og vi bliver ikke skræmt af en kompliceret konstruktion, ønsket om flere niveauer eller en overdækning til at skærme for sol og dug. Tværtimod tager vi imod en udfordring med åbne arme og glæder os til at løse opgaven for dig.

Er du usikker på, hvordan din terrasse skal se ud, hvilket træ den skal bygges af og hvordan den skal efterbehandles, rådgiver vi gerne. Gennem årene har vi samlet en stor mængde viden og erfaring, vi gerne vil dele ud af, og i fællesskab finder vi frem til den løsning, der passer bedst til dig, din bolig og dine behov.

Vores tømrer bygger terrasser på hele Sjælland

Strandgaard Tømrerfirma holder til i Ølstykke, og selvom vi som oftest løser opgaver enten i lokalområdet, i København eller i Nordsjælland, dækker vi faktisk hele Sjælland. Det betyder, at du ikke skal tøve med at kontakte os for et tilbud, uanset hvor på øen du holder til – det er gratis og uforpligtende at få en pris på dine terrassedrømme.

Inden du indhenter et tilbud, bør du overveje, hvordan du i sidste ende ønsker, at terrassen skal se ud. Jo tydeligere du er i din forklaring, jo bedre kan vi ramme den rigtige pris.

Der er mange ting at tage stilling til, når terrassen skal bygges – fx: Hvilke materialer egner sig bedst til huset, hvordan skaber du sammenhæng mellem ude og inde, hvor skal terrassen ligge, hvor stor skal den være og hvilke funktioner skal den opfylde? Hos Strandgaard Tømrerfirma bygger vi lige præcis den terrasse, du drømmer om, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning.

Bliv ringet op

Har din terrasse brug for en kærlig hånd?

Er du allerede den heldige ejer af en skøn terrasse, der bare mangler lidt omsorg og pleje, så hjælper vi dig også gerne. Vi renoverer din terrasse ved at skifte slidte eller ødelagte brædder, slibe træet ned og behandle terrassen på ny med enten olie eller maling.

Vi bygger også overdækninger til eksisterende terrasser, trappetrin, højbede eller hvad du ellers måtte drømme om – og i fællesskab finder vi frem til en løsning, der passer til dit budget.

Skal du have løst en opgave og ønsker et tilbud?

Søger du en tømrer, der kan foretage tømrerarbejde på nordsjælland, står vi hos Straandgaad Tømrerfirma klar til at finde en løsning som du vil få glæde af.

    Fulde navn

    Telefon nr.

    E-mail

    Kommentar